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Le débarquement des soyfoodsLOISON, M.Management et technologies alimentaires. 1990, Num 9, pp 63-65, issn 1145-2692Article

Comparison of compositions of odor components of natto and cooked soybeans = Comparaison de la composition en composés de la flaveur du soja cuit et du «Natto»SUGAWARA, E; ITO, T; ODAGIRI, S et al.Agricultural and biological chemistry. 1985, Vol 49, Num 2, pp 311-317, issn 0002-1369Article

Performance of ingredients in a soybean whipped topping : a response surface analysis = Performances des ingrédients dans une garniture fouettée obtenue à partir de soja : analyse par la méthode de la surface de réponseCHOW, E. T. S; WEI, L. S; DEVOR, R. E et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 6, pp 1761-1765, issn 0022-1147Article

Effect of various soy protein products on retention of nonheme iron from a casein test meal or from soy-based test meals = Effet de différents produits à base de protéines de soja sur la rétention du fer non-hémique provenant de rations à base de caséine ou de sojaTHOMPSON, D. B; ERDMAN, J. W. JR.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 5, pp 1460-1469, issn 0022-1147, 5 p.Article

Effect of pepsin treatment on the chemical iron profile of soybased foods supplemented with selected iron sources and enhancers = Effet du traitement par la pepsine sur le profil en fer de produits à base de soja complémentés avec certaines sources de fer ou agents favorisant l'assimilabilité du ferRIZK, S. W; CLYDESDALE, F. M.Journal of food protection. 1985, Vol 48, Num 1, pp 35-38, issn 0362-028XArticle

Isolation of 6''-O-acetylgenistin and 6''-O-acetyldaidzin from toasted defatted soyflakes = Isolement de la 6''-O-acétylgénistine et de la 6''-O-acétyldaïdzine dans les flocons de soja délipidés et autoclavésFARMAKALIDIS, E; MURPHY, P. A.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 3, pp 385-389, issn 0021-8561Article

Fungi, people and soybeans = Moisissures, populations et sojaHESSELTINE, C. W.Mycologia. 1985, Vol 77, Num 4, pp 505-525, issn 0027-5514Article

A rapid automated procedure for the determination of trypsin inhibitor activity in soy products and common foodstuffs = Méthode automatisée rapide de détermination de l'activité des inhibiteurs de trypsine dans les produits à base de soja et les produits alimentairesCHARPENTIER, B. A; LEMMEL, D. E.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 4, pp 908-911, issn 0021-8561Article

Soybean protease inhibitors in foods = Les inhibiteurs de protéase du soja dans les produits alimentairesDIPIETRO, C. M; LIENER, I. E.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 3, pp 606-617, issn 0022-1147, 5 p.Article

Viscozyme L action on soy slurry affects carbohydrates and antioxidant properties of silken tofuROSSET, Michele; PRUDENCIO, Sandra Helena; DEL PINO BELEIA, Adelaide et al.Food science and technology international. 2012, Vol 18, Num 6, pp 531-538, issn 1082-0132, 8 p.Article

Daidzein and genestein contents in tempeh and selected soy productsHARON, Hasnah; ISMAIL, Amin; AZLAN, Azrina et al.Food chemistry. 2009, Vol 115, Num 4, pp 1350-1356, issn 0308-8146, 7 p.Article

ANTIGENOTOXIC, FIBRINOLYTIC AND IMMUNOMODULATING ACTIVITY OF TRADITIONALLY FERMENTED SOY PRODUCT, CHUNGKUKJANGKIM, Young-Nam; HEO, Seong-Il; WANG, Myeong-Hyeon et al.Journal of food processing and preservation. 2009, Vol 33, Num 1, pp 87-104, issn 0145-8892, 18 p.Article

Innovation of technology for preparation of Rasogolla analogue from soy milkCHAKRABARTI, S. R; GANGOPADHYAY, S. K.Journal of food science and technology (Mysore). 1990, Vol 27, Num 4, pp 242-243, issn 0022-1155Article

Human exposure to nitrosamines from foods = Exposition des consommateurs aux nitrosamines des produits alimentairesHAVERY, D. C; FAZIO, T.Food technology (Chicago). 1985, Vol 39, Num 1, pp 80-83, issn 0015-6639Conference Paper

Making a case for soy-based lubricantsHONARY, L; BOECKENSTEDT, R.Lubrication engineering. 1998, Vol 54, Num 7, pp 18-20, issn 0024-7154Article

Allergenic reactivity of various soybean products as determined by RAST inhibitionHERIAN, A. M; TAYLOR, S. L; BUSH, R. K et al.Journal of food science. 1993, Vol 58, Num 2, pp 385-388, issn 0022-1147Article

Phytate x calcium/zinc molar ratios : are they predictive of zinc bioavailability ? = Les rapports molaires phytate et calcium/zinc : sont-ils des paramètres de prévision de la bioassimilabilité du zincFORDYCE, E. J; FORBES, R. M; ROBBINS, K. R et al.Journal of food science. 1987, Vol 52, Num 2, pp 440-444, issn 0022-1147Conference Paper

Fermented soybean foods = Les produits fermentés à base de sojaBEUCHAT, L. R.Food technology (Chicago). 1984, Vol 38, Num 6, pp 64-70, issn 0015-6639Article

Interstitial granulomatous dermatitis secondary to soyDYSON, Senait W; HIRSCH, Ann; JAWORSKY, Christine et al.Journal of the American Academy of Dermatology. 2004, Vol 51, Num 2, pp 105-107, issn 0190-9622, 3 p., SUPArticle

Actinomucor taiwanensis sp. nov., for manufacture of fermented soybean food = Actinomucor taiwanensis sp. nov., pour la fabrication de produits fermentés à base de sojaJONG, S. C; YUAN, G. F.Mycotaxon. 1985, Vol 23, Num 7-8-9, pp 261-264, issn 0093-4666Article

Performance of ingredients in a soybean whipped topping = Performances des ingrédients utilisés dans une crème fouettée à base de sojaCHOW, Edwards T. S.1983, 141 pThesis

Monitoring of Maillard reactions in soy products = Contrôle des réactions de Maillard dans les produits à base de sojaMOLNAR-PERL, I; PINTER-SZAKACS, M.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1986, Vol 183, Num 1, pp 18-25, issn 0044-3026Article

Improved high-performance liquid chromatographic analysis of phenolic acids and isoflavonoids from soybean protein products = Analyse par une technique améliorée de chromatographie liquide haute performance, des acides phénoliques et des isoflavonoïdes dans les produits protéiques à base de sojaSEO, A; MORR, C. V.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1984, Vol 32, Num 3, pp 530-533, issn 0021-8561Article

Relative bioavailability of dietary iron from three processed soy products = Biodisponibilité relative du fer dans trois produits à base de sojaPICCIANO, M. F; WEINGARTNER, K. E; ERDMAN, J. W. JR et al.Journal of food science. 1984, Vol 49, Num 6, pp 1558-1561, issn 0022-1147Article

Some problems in measurements of mechanical properties of Tofu (soybean curd)KOHYAMA, K; NISHINARI, K.Nippon Shokuhin Kogyo Gakkai-Shi. 1992, Vol 39, Num 8, pp 715-721, issn 0029-0394Article

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